Steg för att länka ditt Apple-ID eller Google-e-post till ditt Norton-konto.

Du kan nu logga in till Norton med ditt Apple-ID eller din Google-e-post. Allt du behöver är att länka ditt Apple-ID eller din Google-e-post med ditt befintliga konto. Du kan länka ett Apple-ID och en Google-e-post till ditt Norton-konto. När kontot är länkat kan du logga in med ditt Apple-ID eller din Google-e-post nästa gång du loggar in. Om du föredrar att inte använda det här alternativet kan du fortsätta logga in på kontot med dina Norton-inloggningsuppgifter.

Om du inte har ett Norton-konto kan du också skapa ett med ditt Apple-ID eller din Google-e-post. Läs Skapa ett Norton-konto för mer information.

Länka Apple-ID med ditt befintliga Norton-konto

1. Gå till my.Norton.com och klicka på Logga in.

2. Klicka påLogga in med Apple

3. Ange det Apple-ID som du vill länka.

4. Ange lösenordet för ditt Apple-ID och den tvåfaktorsautentiseringskod som du tog emot.

5. Om du uppmanas till det ska du klicka på Lita på för att undvika att ange tvåfaktorskoder i den här webbläsaren igen om du inte loggar ut helt eller ändrar lösenordet.

6. Klicka på Fortsätt.

7. Ange det aktuella användarnamnet för ditt Norton-konto och klicka på Fortsätt.

8. Ange lösenordet till ditt Norton-konto och klicka på Fortsätt.

9. I fönstret Dina konton är länkade klickar du på Klar.
    Ditt Norton-konto är nu länkat till ditt Apple-ID.

Länka din Google-e-post med ditt befintliga Norton-konto

1. Gå till my.Norton.com och klicka på Logga in.

2. Klicka på Logga in med Google.

3. Logga in på ditt Google-konto. Om du har flera Google-konton väljer du det Google-konto som du vill länka.

4. Ange det aktuella användarnamnet för ditt Norton-konto och klicka på Fortsätt.

5. Ange lösenordet till ditt Norton-konto och klicka på Fortsätt.
    Om du har glömt lösenordet klickar du på Begär engångslösenord Engångslösenordet skickas till e-postadressen som registrerats för det kontot.

6. I fönstret Dina konton är länkade klickar du på Klar.
    Ditt Norton-konto är nu länkat till ditt Google-konto.

Läs Lös fel relaterade till Norton-kontoinloggning med Apple eller Google för att felsöka fel relaterade till länkning eller signering med Google- eller Apple-konto.

Video

Länka ditt Apple-ID till Norton-kontot

Länka din Google-e-post till Norton-kontot