Dark Web Monitoring

Dark Web Monitoring är en tjänst som söker efter din personliga information på darknet-sidor och -forum som är svåra att hitta. Det är viktigt eftersom identitetstjuvar kan köpa eller sälja din personliga information i syfte att utföra flera illegala aktiviteter.

När vi upptäcker din information på darknet meddelar vi dig så att du vet om det och kan agera. Om du vill granska den varning eller det meddelande som du har fått går du till kontokontrollpanelen eller mobilappen. Läs Verifiera att ett e-postmeddelande du fått från Norton är äkta om du vill verifiera att varningen som du har fått verkligen är från Norton.

Jag har fått en varning. Vilka är mina nästa steg?

Beroende på vilken region du bor i använder du länkarna nedan för att få en fullständig lista över bästa praxis och kommande steg:

För frågor om Dark Web Monitoring kan du läsa – Andra vanliga frågor om Dark Web Monitoring
För mer information om meddelandet du har mottagit kan du läsa – Varför får jag ett meddelande om att min information finns på darknet?
För att uppdatera informationen kan du läsa – Uppdatera ekonomiska konton, postadress och annan personlig information för Dark Web Monitoring

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v127344370
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Senast ändrat: 22/11/2023