Ta bort ett barn från ditt Norton Family-konto

Om du inte längre vill övervaka ett barn kan du ta bort barnet från ditt konto med hjälp av informationen nedan. När du tar bort ett barn, stoppar Norton Family skydd och övervakning för barnet, barnets profilinställningar tas bort, och barnets tidigare aktivitetshistoria rensas. Även om du tar bort barnet, kvarstår Norton Family-applikationen på den enhet som barnet tidigare använde. Beroende på din situation kan du omfördela enheten till ett annat barn eller ta bort Norton Family om du inte längre vill övervaka den här enheten.

Du kan använda Norton-webbplatsen eller Norton Family-appen för föräldrar för att visa eller uppdatera reglerna.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v127104015
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 13/09/2019