Konfigurera Norton Family-regler för appuppsikt

Appuppsikt stöds på Android-telefoner, surfplattor och Windows-enheter.

Funktionen för appuppsikt är endast tillgänglig i Windows 8 eller senare versioner. Funktionen stöds inte på UWP- eller Microsoft Store-baserade appar eller appar som körs som en tjänst.

Appuppsikt visar vilka appar barnen har laddat ner på sina Android-telefoner, surfplattor och Windows-enheter. Den låter dig hindra barnen från att använda vissa appar, inklusive YouTube, Inställningar och Facebook. Du kan även se hur mycket tid barnen tillbringar på varje app. Men appanvändningstiden kan endast erhållas från enheter som körs på Android 8 eller senare.

Du kan inte uppdatera den här regeln om ditt barns enhet inte stöder funktionen för appuppsikt.

Nortons webbplats eller Norton Family-appen för iOS

1. Logga in på ditt konto.

2. Välj det barn du vill ange appuppsikt för.

3. I avsnittet App klickar eller trycker du på ikonen inställningar .
  4. För att starta eller stoppa uppsikt över Appar, flytta reglaget På/Av till eller Av.

5. För att blockera eller tillåta en app, flytta reglaget På / Av mot appen till eller Av.

6. Klicka eller tryck på Spara.

Norton Family föräldraapp för Android

1. Öppna Norton Family-föräldrakontrollappen i föräldraläge.

2. Klicka på det barn som du vill hantera.

3. Gå till fliken Regler.

4. Under Aktiviteter, tryck Appuppsikt.

5. Tryck på Av eller för att starta eller stänga avappuppsikten.

6. Markera eller avmarkera den app som du vill blockera eller tillåta under Appar.

Om du använder ett Google-konto för att logga in på Norton Family-kontot ska du se till att logga ut från Google-kontot i webbläsaren när du har slutfört Norton Family-konfigurationen.