Redigera ditt barns profil

Norton Family tillämpar regler och skyddar ditt barns personuppgifter baserat på den profil som du har konfigurerat for ditt barn. På sidan för barnets profilinställningar kan du uppdatera barnets personuppgifter, redigera enhetstilldelningar och ändra aktivitetsmeddelandepreferenser. Du kan när som helst redigera barnprofilen från Norton-webbplatsen eller Norton Family-appen för föräldrar.

Push-meddelanden är varningar och information som du får på din mobila enhet när ditt barn inte följer reglerna. På så vis kan du snabbt reagera på barnets aktivitet och hålla barnet säkert. Du måste installera ProductName-appen för föräldrar för att få push-meddelanden. Använd informationen nedan för att välja eller välja bort push-meddelanden och också välja vilken sorts meddelanden du vill ta emot.

Lista över aktiviteter som faller under kritiska meddelanden:

• Barnet mixtrar med enhetstid och andra inställningar.

• Barnet begär åtkomst till en blockerad webbplats.

• Barnet låser upp enheten med PIN-kod under avstängningstid eller när omedelbar låsning är i kraft.

• ProductName slutade fungera, eller barnet avinstallerar det på enheten.

• Barnet har åtkomst till enheten under avstängningstid.

• Barnet installerar appar på enheten.

Lista över aktiviteter som faller under andra meddelanden:

• Barnet besöker en blockerad webbplats.

• Barnet avinstallerar en app på den mobila enheten

Välj eller välj bort push-meddelanden

1. Logga in på ditt Norton.

2. Välj den barnprofil du vill hantera.

3. Klicka Visa Profil.

4. Gör följande under meddelanden från föräldraappen :

• För att välja eller välja bort push-meddelanden flyttar du reglaget På/Av till eller Av.

• Välj vilken typ av meddelanden du vill ta emot. Du kan välja Kritiska meddelanden, Andra meddelanden eller både och.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v127089842
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 10/07/2019