Återställ lösenordet för ditt Norton-konto

Med Norton kan du återställa ditt lösenord om du förlorar eller glömmer bort det. När du begär återställning av lösenordet, uppmanar Norton dig att ange ett nytt lösenord för ditt Norton-konto.

Återställ ditt lösenord

1. Öppna webbläsaren och gå till sidan Har du glömt lösenordet?.

2. Ange e-postadressen på sidan Har du glömt lösenordet?

3. Klicka på Fortsätt.

Norton skickar anvisningarna om hur du återställer lösenordet till din e-postadress.

Om du inte får e-postmeddelandet för lösenordsåterställning inom några minuter kan du titta i skräppostmappen. Om inget konto är knutet till e-postadressen skickas inget återställningsmeddelande.

Om du inte hittar e-postmeddelandet kan du ha använt en annan e-postadress för att skapa ditt Norton-konto. Se till att ange samma e-postadress som du använder när du handlar Norton-produkter.

4. Öppna e-postmeddelandet och klicka på Återställ lösenordet.

5. Ange det nya lösenordet för Norton-kontot på sidan Återställ lösenordet som visas.

6. Klicka på Återställ lösenord.

7. Klicka på Fortsätt för att få åtkomst till Norton-kontot.

Video: Så här återställer du lösenordet

Relaterade lösningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v55260946
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Senast ändrat: 07/03/2019