Överför ditt Norton-skydd från en enhet till en annan

Det finns ett begränsat antal licenser i Norton-medlemskapet för att skydda de olika enheterna. Om du har använt alla licenser kan du överföra en licens från en enhet som du inte använder och installera den på en annan enhet. För att kontrollera om du har några licenser kvar ihop med prenumerationen läser du Hitta de licenser som finns kvar med prenumerationen.

Överför Norton till en Windows 10- eller 8.1-enhet

1. Logga in på ditt konto.

2. På sidan Säkerhet för digitala enheter identifierar du den enhet som du inte längre vill skydda.

Om enheten som du inte längre använder visas med en röd eller grå (inaktiv) status kan du inte ta bort licensen som är associerad med enheten. Du måste åtgärda problemen med den enheten innan du kan ta bort licensen som är associerad med den. Om du inte kan åtgärda problemen kan du ta bort enheten från Norton-kontot.

3. Om du inte ser enheten klickar du på länken Visa historik längst ner i enhetslistan för att se äldre, inaktiva enheter. Om du fortfarande inte ser enheten kan enheten vara associerad med en annan produktnyckel eller prenumeration.

4. Klicka på ellipsikonen som finns under enheten och sedan på Hantera licens i menyn som visas.

5. På sidan Hantera licenser väljer du Ta bort licens och sedan klickar du på Nästa.

6. På sidan Ta bort licens som visas klickar du på Ja för att bekräfta.

När du tar bort en licens från en enhet är enheten inte längre skyddad och tas bort från sidan säkerhet för digitala enheter.

7. För att installera Norton på en ny enhet klickar du på Installera nu och väljer något av följande:

• Klicka på Installera nu för att installera Norton Device Security på den aktuella enheten.

• Klicka på Skicka länk för att installera Norton Device Security på en annan enhet.

8. Slutför installationen genom att följa anvisningarna på skärmen. För mer detaljerade anvisningar kan du se Ladda ner Norton på din enhet.

Video: How to transfer your Norton protection

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v73856951
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Senast ändrat: 27/08/2020