Aktivera Norton Cloud Backup

Säkerhetskopiering hjälper dig att skydda dina uppgifter om du blir utsatt för utpressningsprogram eller malware, eller om du får allvarliga problem med hårdvaran. Med Cloud Backup kan du säkerhetskopiera filerna från Windows-enheterna till ett säkert molnbaserat lagringsutrymme. Säker molnbaserad lagring skiljer sig från den plats där du normalt lagrar filer på datorn. Olyckor och skador på datorn kan inte skada dina säkerhetskopior eftersom de lagras på en annan plats.

Norton Cloud Backup är endast tillgängligt i Windows.

Om prenumerationen inkluderar Cloud Backup får du molnbaserad lagring kostnadsfritt samt alternativet att köpa mer lagringsutrymme vid behov. Du kan även spara säkerhetskopieringsfiler på din egen lokala lagringsenhet. Dessutom kan du återställa filerna från vilken dator som helst, när som helst. Om du vill kontrollera om Cloud Backup ingår i din prenumeration kan du se Visa enheter och rättigheter i Norton-kontot.

Innan du kör första säkerhetskopieringen måste du aktivera Cloud Backup.

Aktivera Norton Cloud Backup

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Dubbelklicka på Säkerhetskopia i Nortons huvudfönster och klicka sedan på Säkerhetskopior.

3. I fönstret Inställningar för säkerhetskopia klickar du på fliken Var.

4. Under Säker molnbaserad lagring klickar du på länken Aktivera utan kostnad.

5. När du ser en inloggningsuppmaning anger du e-postadress och lösenord för Norton-kontot och klickar på Logga in.

När du har aktiverat molnbaserad lagring kan du skapa säkerhetskopian och börja säkerhetskopiera dina filer till Säker molnbaserad lagring. Mer information finns i Komma igång med använda Norton Cloud Backup.

Det molnbaserade lagringsutrymmet varierar utifrån olika prenumerationsplaner.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6958554
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 11/10/2020