Uppdatera dina Norton-kontoinställningar

Visste du detta? Många prenumerationsplaner tillåter att du förlänger ditt Norton-skydd till flera enheter utan extra kostnad.

Läs hur

I den här artikeln hittar du vanliga situationer där du kan behöva hjälp med hantering av Norton-kontot:

• Så här ändrar du lösenordet för Norton-kontot

• Så här uppdaterar du faktureringsinformation och kreditkortsuppgifter

• Hur du tackar ja eller nej till Nortons automatiska förnyelse eller konfigurerar e-postinställningar

Kontoinställningar

Klicka på nedanstående länk och följ anvisningarna för att få hjälp med att ändra e-postadressen för Norton-kontot, lösenordet eller faktureringsinformation som kreditkortsuppgifter och faktureringsadress.

Automatiska fakturerings- och e-postinställningar

Klicka på nedanstående länk och följ anvisningarna för att få hjälp med att välja bort Nortons automatiska förnyelsetjänst eller ändra e-postsinställningar.

Besök Norton-support-webbplatsen om du har andra frågor.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54033503
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Senast ändrat: 31/12/2019