Funktioner i Norton Password Manager

Norton Password Manager hjälper dig att komma åt, hantera och skydda dina lösenord och personuppgifter – allt som du behöver för dina viktigaste onlineaktiviteter. Glöm aldrig mer ett användarnamn eller lösenord – Norton Password Manager håller dina lösenord synkroniserade över olika webbläsare och mobila enheter.

Norton Password Manager har också följande praktiska funktioner:

• Med funktionen Valvupplåsning utan lösenord kan du låsa upp ditt Password Manager-valv i din webbläsare på datorn genom att godkänna ett meddelande från din mobila enhet.

• Funktionen Säkerhetspanel i Norton Password Manager visar tillståndet för de inloggningar och lösenord som lagras i molnvalvet

• Skapa snabbt starka lösenord med olika alternativ (längd, användning av bokstäver/siffror/symboler) med funktionen kb://v130586296Lösenordsgenerator

• kb://v125566479Importera lösenord från stödda källor, inklusive din webbläsare (Chrome eller 32-bitars Firefox) eller alternativa lösenordshanteringsprodukter (Dashlane, LastPass och 1Password)

Norton kan inte se lösenord eller känsliga data som du lagrar med Norton Password Manager. Valvlösenordet du anger konverteras omedelbart till ett särskilt numeriskt nyckelvärde som används för att omvandla dina valvdata till krypterade format.

Processen för kryptering och avkodning av dina data görs med hjälp av krypteringsteknik som är branschstandard. Lösenordet du anger lagras aldrig och skickas aldrig någonstans så att någon annan kan använda det – det används endast av Norton Password Manager som körs på din enhet.