Aktivera eller förnya Norton-prenumerationen

En giltig Norton-prenumeration ser till att din säkerhet alltid är aktuell. Du måste aktivera eller förnya din prenumeration innan testversionen eller prenumerationen upphör för att fortsätta att använda alla Norton-funktionerna och hålla din dator skyddad.

Din dator måste vara ansluten till internet för att kunna slutföra aktiverings- eller förnyelseprocessen. Du kan även använda Nortons automatiska förnyelsetjänst för oavbrutet skydd.

Välj ett av följande sätt för att aktivera eller förnya din prenumeration:

Om Norton-skyddet visas som upphört eller visar felaktiga prenumerationsdagar efter köp eller förnyelse kan du prova lösningarna nedan:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v24808774
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 14/07/2020