Åtgärda problem med upprepade Universal Control-varningar från Norton-produkten på Mac-datorn

Universal Control är en funktion från Apple som endast är tillgänglig för Mac- och iPad-enheter. Med Universal Control kan du smidigt styra upp till två andra närliggande Mac- eller iPad-enheter med en enda mus, styrplatta och ett tangentbord. Mer information om Universal Control-funktionen finns i Apple Support-artikeln.

När andra närliggande Apple-enheter försöker ansluta till Mac meddelar Norton-produkten dig och uppmanar dig att vidta åtgärder. Varningen visas endast på macOS Monterey 12.4 eller senare och iPadOS 15.4 eller senare. Följ anvisningarna nedan för att sluta få upprepade Norton-varningar när dessa Apple-enheter ansluts till Mac igen.

1. Klicka på listrutan i varningsfönstret och välj Använd alltid den här åtgärden för ”Universal Control”.

Connection Blocking alertAllow or Block

Om du inte är säker på källan till anslutningsbegäran klickar du på Detaljer för att se anslutningsinformationen.

2. När du har kontrollerat anslutningsinformationen kan du välja att tillåta eller blockera anslutningsbegäran genom att klicka på Tillåt eller Blockera.

Friskrivning: Vi ansvarar inte för tillförlitligheten hos data, åsikter, råd eller uttalanden som görs på webbplatser från tredje part. Vi tillhandahåller dessa länkar enbart som en service. Förekomsten av sådana länkar betyder inte att vi godkänner, rekommenderar eller tar något som helst ansvar för innehållet på webbplatserna.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20220623193129329
Operativsystem: Mac
Senast ändrat: 15/12/2023