Lös fel relaterade till Norton-kontoinloggning med Google eller Apple

Meddelande: "Det tillhandahållna Norton-kontot har redan länkats till ett annat konto från samma tredjepartsidentitetsleverantör."

Du ser meddelandet om det Norton-konto du försöker ansluta till ditt Apple-ID eller din Google-e-post redan har länkats. Använd informationen nedan för att få veta vilket Apple-ID eller vilken Google-e-postadress som redan är länkat till ditt konto.
  1. Logga in på ditt konto.

2. Under avsnittet Länkade konton hittar du det Apple-ID eller den Google-e-postadress som är länkad till ditt konto.

Meddelande: "Användaren finns inte"

Du ser det här meddelandet om det Norton-konto du försöker ansluta inte finns. Se till att du anger rätt e-postadress och försök igen.

Meddelande: "Något gick fel"

Det här felet visas när dina kontouppgifter inte kunde hämtas från våra servrar. Detta inträffar vanligtvis när du öppnar sidan för kontoinställningar direkt efter att du har länkat ditt konto med ditt Apple ID eller din Google-e-post.

Meddelande: "Vi kan för närvarande inte logga in dig med Google"

Om du ser det här meddelandet ska du logga in på ditt konto med ditt användarnamn/e-postadress och lösenord för Norton-kontot. Du kan även begära ett engångslösenord för att logga in.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v138327812
Operativsystem: windows, mac, android, ios