Avinstallera Norton Device Security på Mac

För att avinstallera Norton måste du ha användarnamn och lösenord för administratörskontot.

Du måste starta om din Mac när du har avinstallerat Norton.

För att garantera oavbrutet skydd rekommenderar Norton att du behåller installationen av programmet Norton Device Security på din Mac.

Avinstallera Norton på macOS 10.14.x (Mojave) eller tidigare

1. I Mac-datorns menyrad klickar du på ikonen Norton och sedan på Öppna Norton.

2. Klicka på Norton > Avinstallera Norton i Norton-menyn.

3. Klicka på Avinstallera i fönstret som visas.

4. Ange lösenordet för administratörskontot när du uppmanas att göra det.

5. Klicka på Starta om nu.

Avinstallera Norton på macOS 10.15.x (Catalina) eller senare

Innan du följer stegen nedan, se till att du stänger Norton-programmet om det redan är öppet.

1. På Mac-datorn klickar du på Finder -ikonen i dockan. Sedan klickar du på Program i den vänstra rutan under avsnittet Favoriter.

2. Gå till ikonen för Norton-programmet och dra den till Papperskorgen.

3. Klicka på Fortsätt.

4. Ange lösenordet för administratörskontot när du uppmanas att göra det och klicka sedan på OK.

5. Klicka på Avinstallera i fönstret som visas.

6. Skriv in lösenordet för administratörskontot när du uppmanas att göra det och klicka sedan på Installera Helper.

7. Klicka på Starta om nu.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v134746139
Operativsystem: Mac OS X
Senast ändrat: 01/11/2019