Meddelande: ”Du är riskhotad”

Detta meddelande kan visas trots att inga hot finns.

Klicka på Åtgärda nu när du ser den här varningen i produkten. Om Norton-produkten inte kan åtgärda problemet med funktionen, eller inte kan köra LiveUpdate eller en sökning, ser du eventuellt ett annat felmeddelande i fönstret Åtgärda nu.

Välj något av följande:

Problem med säkert molnbaserat lagringsutrymme

Ett säkert utrymme för molnbaserad lagring ingår i din produktprenumeration på Norton. När Norton-produkten utför en molnbaserad säkerhetskopiering beräknar den hur mycket utrymme som behövs för säkerhetskopieringen.
Norton-produkten meddelar dig om det inte finns tillräckligt med utrymme för säkerhetskopian i den molnbaserade lagringen. Du kan antingen välja att köpa en högre plan eller ta bort tidigare säkerhetskopierade filer och frigöra lite utrymme.

Det är inte möjligt att köpa ytterligare molnbaserad lagring för Norton 360-planer. För Norton 360-planer måste du uppgradera till nästa högre plan. Kontakta Kundtjänst och support för mer information.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v119294825