Därför ansluter Norton Secure VPN automatiskt till en annan plats från en annan region

Som standard är inställningen för virtuell plats i Norton Secure VPN inställd på Välj region automatiskt. Inställningen ser till att Norton Secure VPN ansluter till den bästa servern, baserat på prestanda.

Inställningen kan ibland resultera i en anslutning till en annan region än din aktuella region så att du säkert får den bästa möjliga internetupplevelsen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v118031157