Kom igång med en NortonLifeLock-prenumeration

Har du laddat ner Säkerhet för digitala enheter?

När du har köpt en NortonLifeLock-prenumeration måste du ladda ner och installera Säkerhet för digitala enheter på samtliga enheter för att få skydd.

Det är enkelt att ladda ner. Logga in på kontot och klicka på Ladda ner. För detaljerade anvisningar kan du läsa Installera Norton Device Security.

Du kan ladda ner den på flera enheter beroende på din prenumeration.

Är skyddet aktiverat?

Efter installationen är slutförd dubbelklickar du på Norton-ikonen på skrivbordet för att se om Norton-fönstret visas som grönt. Om säkerhetsstatusen för Norton är grön har enheten skydd.

Om statusen är röd eller orange är vissa Norton Device Security-funktioner inaktiverade eller fungerar inte som de ska. I de flesta fall kan du lösa problemet genom att trycka på Åtgärda nu.

Kontrollera att de senaste uppdateringarna har installerats i operativsystemet och uppdatera regelbundet alla program så fort som leverantörerna släpper uppdateringarna.

Har du skydd för integritet på nätet?

Om du har Norton 360 bör du ha funktionen Norton Secure VPN* som hjälper till att skydda din integritet på nätet när information skickas eller tas emot via Wi-Fi, trådanslutna eller mobila anslutningar.

Du måste ladda ner och installera på var och en av enheterna för att få skydd för integritet på nätet på enheten.

Om du har köpt Norton Secure VPN separat laddar du ner det på kompatibla enheter. För mer information, läs Komma igång med Norton Secure VPN.

* Norton Secure VPN är endast tillgängligt i vissa länder.

Är dina barns enheter skyddade? Och dina filer och lösenord?

Prenumerationen kan innehålla funktionerna Norton Cloud Backup** och Norton Family Föräldrakontroll^. Norton Family Föräldrakontroll hjälper dig att hålla uppsikt över barnens internetanvändning. Mer information finns i Kom igång med Norton Family. Du kan använda funktionen Norton Cloud Backup för att säkerhetskopiera viktiga dokument och data. Mer information finns i Aktivera Norton Cloud Backup.

Du kan använda funktionen Norton Password Manager för att spara alla dina lösenord så att du inte behöver komma ihåg dem. De fylls i automatiskt på ett säkert sätt via webbläsartilläggen. Mer information finns i Lägg till Nortons webbläsartillägg.

^ Norton Familys funktioner för föräldrakontroll stöds inte på Mac.

** Funktionen Norton Cloud Backup stöds inte på Mac. Den kräver att enheten omfattas av ett internet-/dataabonnemang och är påslagen.

Letar du efter din faktura eller status på prenumerationen?

Logga in på Mitt Norton för att hantera prenumerationen.

Du kan ladda ner fakturan, visa orderhistoriken eller uppdatera faktureringsinformation och e-postadress i Mitt Norton.

Du kan också se de enheter som har skydd via prenumerationen, och du kan till och med frigöra en licens för att skydda en ny enhet.