Återställ bilder, musik eller andra viktiga filer från Nortons säkerhetskopior

Du kan enkelt återställa din Norton-data om du blir offer för utpressningsprogram, annan skadlig programvara eller om du råkar ut för hårdvaruproblem som inte kan återställas. Du kan välja att återställa hela säkerhetskopior eller specifika filer i en säkerhetskopia. Du kan också bestämma var du vill återställa säkerhetskopierade filer.

Återställ Norton-säkerhetskopieringsfiler eller hela säkerhetskopior

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Dubbelklicka på Säkerhetskopiering i Nortons huvudfönster och klicka sedan på Återställa filer.

3. Klicka på Visa alla under Återställ från i fönstret Återställ filer.

Klicka på en säkerhetskopia och klicka sedan på OK.

4. I fönstret Återställ filer under Filer klickar du på Bläddra bland filer och mappar.

Välj filerna du vill återställa och klicka på OK.

5. Klicka på Ursprunglig plats i fönstret Återställ filer under Återställ till.

Klicka på Ändra plats och följ anvisningarna om du inte vill återställa till den ursprungliga platsen.

6. Klicka på Återställ filer och därefter på Stäng.

Video: Hur återställer jag filer från en säkerhetskopiering?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6958542
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 08/11/2019