Konfigurera Norton Password Manager-inloggningar

Med Norton Password Manager kan du lägga till nya inloggningsuppgifter, ändra namn, URL, användarnamn och lösenord för de inloggningar som du har sparat i fönstret Inloggningar. Den uppdaterade informationen fylls i automatiskt nästa gång du besöker samma webbsida.

Med pilen bredvid URL:en kan du snabbt öppna en inloggningswebbsida.

Video: How to manage your logins using Norton Password Manager extension

Video: How to manage your logins in Norton Password Manager vault

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v5466271
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 16/04/2021