Skapa ett Norton-konto

Du behöver ett konto för att hantera prenumerationen och för att utvidga skyddet till de andra enheterna. Du kan skapa ett med en e-postadress, Google-e-post eller ett Apple-ID. Om du redan har ett konto ska du använda dina inloggningsuppgifter för att logga in eller länka ditt befintliga konto till ett Apple-ID eller en Google-e-post.

Skapa ett konto med din e-postadress

1. Gå till https://login.norton.com

2. Klicka på Skapa ett konto.

3. Ange e-postadress, lösenord och annan information och klicka på Skapa konto.

E-postadresser med Unicode-tecken accepteras inte. Lösenord är skiftlägeskänsliga och måste innehålla minst åtta tecken.
    Lösenordet är skiftlägeskänsligt och måste bestå av åtta eller fler tecken som ska innehålla såväl stora som små bokstäver, minst en siffra och en symbol.

Skapa ett konto med ditt Apple-ID

1. Gå till https://login.norton.com

2. Klicka på Skapa ett konto.

3. Klicka på Fortsätt med Apple och logga in på ditt Apple-konto.

4. Ange tvåfaktorsautentiseringskoden som du tog emot.

5. Om du uppmanas till det ska du klicka på Lita på för att undvika att ange tvåfaktorskoder i den här webbläsaren igen om du inte loggar ut helt eller ändrar lösenordet.

6. I fönstret Logga in med Apple klickar du på Fortsätt.

7. Gör något av följande:

• Välj Dela min e-post för att visa e-postadressen som tillhör ditt Apple-ID medan du loggar in på kontot och klicka på Fortsätt.
      Ditt nya konto har skapats. Du ser e-postadressen som tillhör ditt Apple-ID om du har valt Dela min e-post.

• Välj Göm min e-post för att gömma din Apple ID-e-postadress och visa en unik, slumpmässig adress istället för på ditt konto och klicka på Fortsätt.
      Ditt nya konto har skapats. Om du har valt alternativet Göm min e-post ser du en unik, slumpmässig adress.

8. Om du vill ställa in ett lösenord för ditt konto gör du följande:

• På sidan för Kontoinställningar bredvid E-post och lösenord klickar du på Skapa lösenord för ditt Norton-konto.

• Ange ditt nya lösenord och bekräfta ändringarna.

Skapa ett konto med en Google-e-post

1. Gå till https://login.norton.com
  2. Klicka på Skapa ett konto.
  3. Klicka på Fortsätt med Google och logga in på ditt Google-konto.
  4. Om du har flera Google-konton väljer du det konto du vill logga in på i fönstret Välj ett konto för att fortsätta till norton.com
  5. I fönstret Skapa ett nytt Norton-konto klickar du på Fortsätt.
  6. I fönstret Ditt nya konto har skapats och länkats klickar du på Klar.
    Ditt nya konto har skapats och länkats till Google.
  7. Om du vill ställa in ett Norton-lösenord för ditt konto gör du följande:
    • På sidan för Kontoinställningar bredvid E-post och lösenord klickar du på Skapa lösenord för ditt Norton-konto.
    • Ange ditt nya lösenord och bekräfta ändringarna.

Video

Skapa ett Norton-konto med ditt Apple-ID

Skapa ett Norton-konto med din Google-e-post

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53370840
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS;Windows 10 in S Mode
Senast ändrat: 12/12/2023