Kontrollera prenumerationsstatus för Norton

En giltig prenumeration ser till att säkerheten alltid är uppdaterad. För att fortsätta använda alla Norton-funktionerna och förbli skyddad måste du aktivera eller förnya prenumerationen innan prov- eller prenumerationsperioden upphör.

Kontrollera prenumerationsstatus

1. Logga in på ditt konto.

2. Ange e-postadressen och lösenordet för kontot och klicka på Logga in.

3. I det övre högra hörnet flyttar du muspekaren över visningsnamnet och klickar på Mina prenumerationer.

4. I fliken Min prenumeration kan du se status för prenumerationen.

5. Om prenumerationen har upphört eller håller på att upphöra klickar du på Förnya nu för att förnya prenumerationen.

Om du har aktiverat Prenumerationsförnyelse förnyas din prenumeration automatiskt.

Du kan hitta antalet licenser som är tillgängliga för prenumerationen under namnet på prenumerationsplanen. Om du har använt alla tillåtna licenser för den nuvarande prenumerationen kan du överföra licensen från en oanvänd enhet till en ny enhet. Se överför Norton-skyddet från en enhet till en annan för mer information.