Bjud in eller ta bort en familjemedlem eller en vän från ditt Norton Family-konto

Du kan bjuda in en familjemedlem eller en vän som kan hjälpa dig med Norton Family-uppsikt. När din familjemedlem eller vän accepterar din inbjudan kan denne ändra regler, se barnets aktiviteter och utföra andra uppgifter som du kan göra på ditt konto. Du kan använda Norton Family-webbplatsen eller Norton Family-föräldrakontrollappen för att bjuda in en vän.

En inbjuden förälder kan inte förnya Norton-prenumerationen.

Bjud in en familjemedlem eller vän från Norton Family-webbplatsen

1. Logga in på ditt konto.

2. Klicka på din profilikon.

3. Klicka på Lägg till förälder.

4. Fyll i inbjudningsformuläret och klicka sedan på Skicka.

Du går inte att bjuda in en förälder som redan är del av en annan familj.

Bjud in en familjemedlem eller en vän från Norton Family-föräldrakontrollappen för Android

1. Öppna Norton Family-föräldrakontrollappen i föräldraläge.

2. Tryck på din familjeprofil.

3. Tryck på Bjud in förälder under Ytterligare föräldrar i fönstret Inställningar.

4. Ange e-postadressen till personen som du vill skicka förfrågan till i fönstret Bjud in och skriv ett meddelande till föräldern som bjuds in.

5. Tryck på Skicka inbjudan.

Ta bort en familjemedlem eller en vän från ditt konto

1. Logga in på ditt konto.

2. Klicka på din profilikon.

3. Klicka på kugghjulet vid den förälder du vill ta bort.

4. Klicka på Ta bort förälder och bekräfta.