Ta bort mitt Norton Family-konto

Om du inte längre använder Norton Family-tjänsten kan du ta bort den när som helst från webbplatsen Norton Family. Innan du börjar bör du observera följande information:

• När du tar bort Norton Family-kontot bryts kopplingen till alla enheter som är kopplade till kontot.

• Du förlorar alla ditt barns skyddsinställningar och tidigare aktivitetsrapporter.

• Du avinstallerar Norton Family-programmet manuellt från alla enheter.

Välj något av följande beroende på operativsystemet:

Windows eller Android

1. Logga in på ditt konto.

2. Klicka på ikonen för föräldraprofil.
  3. Klicka på ikonen fler alternativ  och klicka sedan på Redigera profil.
  4. Längst ner i fönstret Redigera profil, klicka på Radera mitt Norton Family-konto.

5. Ange lösenordet och klicka sedan på Bekräfta.

iOS

1. Öppna föräldrakontrollappen Norton Family.
  2. Klicka på hamburger-menyn högst upp till vänster hamburger menu och tryck sedan på Om.

3. På skärmen Om ska du trycka på Ta bort mitt Norton Family-konto.

4. Logga in med dina Norton-inloggningsuppgifter.

5. Tryck på Bekräfta och därefter på Klart.