Åtgärda problemet med att ta emot e-postmeddelanden från Norton

Om du inte får e-postmeddelanden ska du använda informationen nedan för att verifiera att den e-postadress som är kopplad till ditt konto är korrekt. Se även till att din e-postadress inte innehåller några dubbelbyte-tecken. På språk som japanska är vissa tecken dubbelt så breda som vanliga alfabetiska tecken. Dessa kallas dubbelbyte-tecken. Om du har skapat ett Norton-konto med en e-postadress med dubbelbyte-tecken måste du uppdatera e-postadressen så att du kan ta emot e-postmeddelanden.

När du har verifierat din arkiverade e-postadress ska du se till att kontrollera e-postens skräppostmappar. Om du hittar e-postmeddelanden markerar du dem som "inte skräppost". Detta förhindrar att e-postmeddelanden hamnar i skräppostmappen i framtiden. Om du har fått ett välkomstmeddelande men inga andra e-postmeddelanden är det möjligt att vi inte hittade något kritiskt att varna dig om.

Bekräfta din e-postadress

1. Logga in på ditt konto.

2. På raden E-post och lösenord, under fliken Kontoinställningar, verifierar du din e-postadress.

3. Om du vill ändra din e-postadress klickar du på ikonen intill den aktuella e-postadressen och gör följande:
  4. Validera med ditt nuvarande lösenord och ange sedan den nya e-postadressen.

5. Klicka på Uppdatera e-post.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v126247065
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS