Åtgärda dubbelfakturering om du av misstag köpt mer än en Norton-prenumeration

Problemet kan uppstå om du av misstag har köpt fler än en Norton-produkt eller om Norton-prenumerationen förnyades automatiskt samtidigt som du köpte en Norton-produkt någon annanstans.

Om du har flera aktiva Norton-prenumerationer samtidigt, kan du dela en av dem med vänner eller familj, eller kontakta Kundtjänst och support för att begära en återbetalning.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117954944
Operativsystem: windows,mac,android,ios