Så här kommer du igång

Har du laddat ner säkerhet för digitala enheter?

När du har börjat prenumerera på Norton måste du ladda ner Norton-produkten på dina enheter. Det är enkelt att ladda ner. Logga in på Norton och klicka på Ladda ned. För mer detaljerade anvisningar kan du läsa Ladda ner Norton på din enhet.

Du kan ladda ner den på flera enheter beroende på din prenumeration.

Är du skyddad?

Efter installationen är slutförd dubbelklickar du på Norton-ikonen på skrivbordet för att se om Norton-fönstret visas som grönt. Om säkerhetsstatusen för Norton är grön är enheten skyddad.

Om statusen är röd eller orange är vissa Norton-funktioner inaktiverade eller fungerar inte som de ska. I de flesta fall kan du lösa problemet genom att trycka på Åtgärda nu.

Kontrollera att de senaste uppdateringarna har installerats i operativsystemet och uppdatera regelbundet alla program så fort som leverantörerna släpper uppdateringarna.

Är din integritet skyddad?

Om du har Norton 360 med LifeLock, bör du ha funktionen Norton Secure VPN* som hjälper till att skydda din integritet när information skickas eller tas emot via Wi-Fi, trådanslutna eller mobila anslutningar.

Om du har köpt Norton Secure VPN separat, ladda ner det på alla dina kompatibla enheter. För mer information, läs Konfigurera Norton Secure VPN.

* Norton Secure VPN är endast tillgängligt i vissa länder.

Är dina barn skyddade? Och dina filer och lösenord?

Prenumerationen kan innehålla funktionerna för säkerhetskopiering på internet** och Norton Family*. Norton Family hjälper dig att övervaka barnens internetanvändning. Mer information finns i Kom igång med Norton Family. Du kan använda funktionen för säkerhetskopiering på internet för att säkerhetskopiera viktiga dokument och data. Läs Aktivera Norton molnsäkerhetskopia för att skydda bilder och viktiga filer.

Du kan använda funktionen Norton Password Manager för att spara alla dina lösenord så att du inte behöver komma ihåg dem. De fylls i automatiskt på ett säkert sätt via webbläsartilläggen. Mer information finns i Lägg till Nortons webbläsartillägg.

* Funktionen Norton Family är endast tillgänglig för plattformen Microsoft Windows.

** Funktionen säkerhetskopia är endast tillgänglig för plattformen Microsoft Windows.

Letar du efter din faktura eller status på prenumerationen?

Logga in på Mitt Norton för att hantera Norton-prenumerationen.

Du kan ladda ner fakturan, visa orderhistoriken eller uppdatera din faktureringsinformation och e-postadress i Mitt Norton.

Du kan också se de enheter som är skyddade av prenumerationen, och du kan till och med frigöra en licens för att skydda en ny enhet.