Fel: "Felaktigt valvlösenord"

Om du vill komma åt ditt onlinevalv måste du först logga in på ditt Norton-konto och sedan logga in på Norton Password Manager-valvet. Lösenordet för Norton-kontot är ett annat än lösenordet för Norton Password Manager-valvet. Du och ditt individuella onlinevalv blir identifierade med lösenordet för Norton-kontot.

Valvlösenordet är avgörande för åtkomst till dina valvdata. Valvlösenordet lagras inte i din maskin eller på någon av Nortons servrar för bättre skydd och säkerhet. Så om du glömmer ditt valvlösenord finns det inget sätt att komma åt dina valvdata.

Om du vill ta bort ditt Norton Password Manager-valv kan du läsa Ta bort ditt Norton Password Manager-valv.

Om du har installerat mobilappen Norton Password Manager med Biometric/Face ID aktiverat kan du återställa ditt valvlösenord.

Återställa valvlösenordet från Android-enhet

1. Logga in i din Norton Password Manager-app med biometrisk autentisering.

2. På skärmen Valv trycker du på ikonen Menu och sedan på Inställningar.
  3. På skärmen Inställningar trycker du på Valv.

4. På skärmen Valv trycker du på Återställ lösenord.

Godkänn användning av biometrisk autentisering.

5. På skärmen Återställ lösenord följer du anvisningarna på skärmen och trycker på Spara.

Återställa valvlösenordet från iOS-enhet

Den här funktionen är endast tillgänglig på iOS-enheter som kör iOS 10 eller senare.

1. Logga in i din Norton Password Manager-app med biometrisk autentisering.

2. På skärmen Valv trycker du på ikonen Menu och sedan på Inställningar.
  3. Tryck på Valv i fönstret Inställningar.

4. På skärmen Valv, under VALVLÖSENORD, trycker du på Återställ lösenord.

Autentisera med Touch ID eller Face ID.

5. På skärmen Återställ lösenord följer du anvisningarna på skärmen för att återställa lösenordet och trycker på Spara.