Begär en återbetalning av årlig förnyelseavgift

De flesta av våra tjänster erbjuds som automatiskt förnyande prenumerationer för att hjälpa våra kunder att undvika avbrott i sin tjänst. Med en automatiskt förnyande prenumeration har du kontinuerlig tillgång till din tjänst utan att behöva oroa dig för utgångsdatum.

Om du har debiterats för en årlig förnyelse av din prenumeration och vill ha en återbetalning ska du kontakta Kundtjänst och support.
Läs Nortons annullerings- och återbetalningspolicy för mer information om vår återbetalningspolicy.