Använda Norton-produktnyckeln

Din Norton-produktnyckel består av 25 alfanumeriska tecken uppdelade i fem grupper med fem tecken i varje, och med bindestreck mellan grupperna.

Exempel: XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX

Du behöver en produktnyckel bara för att konfigurera eller förnya ditt Norton-skydd för första gången. Om du redan har konfigurerat ditt Norton-skydd kan du ladda ner och installera det när som helst från ditt Norton-konto.

Du kan hitta Norton-produktnyckeln baserat på det sätt som du köpte Norton-produkten.

• Norton.com: Produktnyckeln eller instruktionerna för att erhålla produktnyckeln ingår i din köpbekräftelse via e-post.
  • Återförsäljningsbutik: Din produktnyckel finns i kartongen eller tryckt på ett kort i kartongen.

Andra vanliga metoder inkluderar,

• Tredjeparts-webbplats: Leta efter produktnyckeln i ett bekräftelsemeddelande via e-post från webbplatsen för din beställning. Om du inte kan hitta e-postmeddelandet kan du kontrollera skräppostmappen.
  • Tjänsteleverantör: Logga in på din tjänsteleverantörs portal för att hitta aktiveringskoden och för att ladda ner och installera din Norton-enhetssäkerhetsprodukt.
  • Datorverkstaden TechBench: Norton-produktnyckeln lagras i ditt Norton-konto efter att du har slutfört aktiveringen. TechBench tillhandahåller också ett Norton-produktaktiveringskort där produktnyckeln är tryckt.

Anvisningar om hur du använder en produktnyckel från Norton finns i följande material. Välj ett av följande alternativ som passar din situation:

Visa din Norton-produktnyckel som referens

1. Logga in på ditt konto.

2. Håll muspekaren över profilikonen och klicka på Mina prenumerationer.

Din produktnyckel visas bredvid din prenumeration.

Förnya eller aktivera din befintliga Norton-säkerhetsprodukt för enheter

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Gör något av följande beroende på situationen:

• Aktivera en utgången prenumeration: Klicka på Aktivera nu.

• Förnya en befintlig prenumeration: Klicka på Hjälp och klicka sedan på Ange produktnyckel.

3. Ange den nya produktnyckeln som du fick via e-post eller från butiken.

Aktivera Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

För att aktivera din Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate, klicka på Aktivera nu, ange produktnyckeln och klicka på Avsluta aktivering. För detaljerade instruktioner om hur du aktiverar eller återaktiverar din Norton Utilities-produkt, läs Aktivera Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate.

För Norton Small Business-prenumerationer gäller anvisningarna i den här artikeln endast för företagskontots ägare.