Ta bort en enhet från Norton-kontot

Om licensen är installerad på en oanvänd enhet och du vill ta bort den kan du göra det genom att ta bort enheten från Norton-kontot. När du tar bort enheten har du inte längre skydd på enheten. Borttagningen innebär endast att tjänsterna som är installerade på enheten inaktiveras. Programmet avinstalleras inte.

Om du använder en äldre version av en Norton-produkt kan du inte ta bort enheten med fjärrhantering från Norton-kontot förrän du uppgraderar produkten till den senaste versionen.

Om enheten som du tar bort inte är ansluten till internet så slutför Norton borttagningsprocessen när enheten ansluts till internet nästa gång.

Du kan använda någon av följande metoder för att ta bort en enhet.

Ta bort licens från en oanvänd dator

1. Logga in på ditt konto.
  2. I det övre högra hörnet på sidan håller du muspekaren över kontoikonen eller fotot och klickar på Mina prenumerationer.
  3. På sidan Mitt konto, på fliken Mina prenumerationer, väljer du den produkt du vill hantera.
  4. Under produkten klickar du på Hantera licenser.
  5. I popup-fönstret väljer du den enhet som du inte längre använder, och klicka sedan på papperskorgsikonen under Ta bort licens.
  6. Klicka på Ta bort för att bekräfta.