Åtgärda vanliga problem om Norton Korrigera nu misslyckas

När din Norton-produkt upptäcker ett säkerhetshot eller problem med systemprestandan, visas varningen Korrigera nu. Genom att klicka på Korrigera nu får du hjälp att identifiera och lösa problemet.

Om du fortfarande ser varningen Korrigera nu kan det bero på följande orsaker,

Norton Cloud Backup – brist på molnbaserat lagringsutrymme

Ett säkert utrymme för molnbaserad lagring ingår i din prenumeration på Norton. När Norton-produkten utför en molnbaserad säkerhetskopiering beräknar den hur mycket utrymme som behövs för säkerhetskopieringen. Norton-produkten meddelar dig om det inte finns tillräckligt med utrymme för säkerhetskopian i den molnbaserade lagringen.

Du kan antingen,

Andra vanliga orsaker till att funktionen Korrigera nu misslyckas

• Prenumerationen upphör att gälla

Kontrollera att din prenumeration är aktiv. Gå till huvudfönstret och klicka på Hjälp och sedan på Prenumerationsstatus för att kontrollera statusen på prenumerationen. Om prenumerationen har upphört ska du gå till huvudfönstret i produkten och klicka på Förnya nu och följa anvisningarna på skärmen. Mer information finns på Förnya prenumerationen.

• Prenumeration avbruten

Se till att prenumerationen är aktiv om du har Norton-produkten som en prenumeration från tjänsteleverantören. Prenumerationen sägs upp om du avbryter tjänsten hos din tjänsteleverantör.

• Felaktig prenumerationsstatus

Detta kan ske när du inte är ansluten till internet under en längre tid. Om du anser att de återstående förnyelsedagarna är fel klickar du på Hjälp i huvudfönstret och sedan på Prenumerationsstatus för att synkronisera produkten med Norton-servern. Om prenumerationsstatusen visas som Kontrollera prenumeration, går du till produktens huvudfönster och klickar på Kontrollera prenumeration för att synkronisera din prenumerationsstatus med Norton-servern. Prova sedan att Korrigera nu.

• Prenumerationen är inaktiv

Detta kan ske när du inte är ansluten till internet under en längre tid. Om prenumerationsstatusen visas som Kontrollera prenumeration ska du gå till produktens huvudfönster, klicka på Kontrollera prenumerationen för att synkronisera prenumerationsstatusen med Norton-servern.

• Uppdatera till den senaste versionen

Kontrollera om du kör en äldre version av Norton-produkten. Du kan ladda ner den senaste Norton-versionen här: https://updatecenter.norton.com/

• Datorn är smittad

Om datorn är allvarligt smittad och produkten inte har tillräckligt med uppdateringar för att rensa bort virus kan det hända att Korrigera nu misslyckas. Ladda ner och kör Norton Power Eraser – kostnadsfritt verktyg för borttagning av virus och malware för Windows för att rensa på datorn.

• Beteendeskyddet är inaktiverat

Funktionen för Beteendeskydd i din Norton-produkt är avstängd, och om problemet kvarstår även när du klickar på Åtgärda nu, kan du läsa Beteendeskydd är avstängt och att klicka på Åtgärda nu löser inte problemet.

Relaterade lösningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v48063189