Åtgärda vanliga problem om Norton Korrigera nu misslyckas

När din Norton-produkt upptäcker ett säkerhetshot eller problem med systemprestandan, visas varningen Korrigera nu. Om du klickar på Åtgärda nu i varningsfönstret och det inte åtgärdar ditt problem kan du prova en lösning nedan.

Brist på molnbaserat lagringsutrymme

Ett säkert utrymme för molnbaserad lagring ingår i din prenumeration på Norton. När Norton-produkten utför en molnbaserad säkerhetskopiering beräknar den hur mycket utrymme som behövs för säkerhetskopieringen.

Norton-produkten meddelar dig om det inte finns tillräckligt med utrymme för säkerhetskopian i den molnbaserade lagringen. Du kan välja att antingen flytta till en mer avancerad prenumeration eller ta bort tidigare säkerhetskopierade filer och frigöra lite utrymme. Se Åtgärda problem med lagringsutrymme i Cloud Backup om du vill frigöra molnbaserat lagringsutrymme.

Det är inte möjligt att köpa ytterligare internetlagring för Norton 360-planer. För Norton 360-planer måste du uppgradera till nästa högre prenumeration. Kontakta Kundtjänst och support för mer information.

Sök efter en lösning på felmeddelanden som Åtgärda nu inte kan lösa

Klicka på ett felmeddelande som passar din situation för att hitta en lösning på problemet.

Om du fortfarande ser fönstret Korrigera nu kan det bero på följande orsaker:

Orsaker till att funktionen Korrigera nu misslyckas

• Prenumerationen upphör att gälla

Kontrollera att din prenumeration är aktiv. Gå till huvudfönstret och klicka på Hjälp och sedan på Prenumerationsstatus för att kontrollera statusen på prenumerationen. Gå till huvudfönstret i produkten och klicka på Förnya nu och följ anvisningarna på skärmen om prenumerationen har upphört. Mer information finns på Förnya prenumerationen.

• Prenumeration avbruten

Se till att prenumerationen är aktiv om du har Norton-produkten som en prenumeration från tjänsteleverantören. Prenumerationen sägs upp om du avbryter tjänsten hos din tjänsteleverantör.

• Felaktig prenumerationsstatus

Detta kan ske när du inte är ansluten till internet under en längre tid. Om du anser att de återstående förnyelsedagarna är fel klickar du på Hjälp i huvudfönstret och sedan på Prenumerationsstatus för att synkronisera produkten med Norton-servern. Om prenumerationsstatusen visas som Kontrollera prenumeration, går du till produktens huvudfönster och klickar på Kontrollera prenumeration för att synkronisera din prenumerationsstatus med Norton-servern. Prova sedan att Korrigera nu.

• Prenumerationen är inaktiv

Detta kan ske när du inte är ansluten till internet under en längre tid. Om prenumerationsstatusen visas som Kontrollera prenumeration ska du gå till produktens huvudfönster, klicka på Kontrollera prenumerationen för att synkronisera prenumerationsstatusen med Norton-servern.

• Uppdatera till senaste versionen

Kontrollera om du kör en äldre version av Norton-produkten. Du kan ladda ner den senaste Norton-versionen här: https://updatecenter.norton.com/

• Datorn är smittad

Om datorn är allvarligt smittad och produkten inte har tillräckligt med uppdateringar för att rensa bort virus kan det hända att Korrigera nu misslyckas. Kör Norton Power Eraser för att rensa datorn.

• SONAR-skyddet är inaktiverat

Funktionen SONAR-skydd i din Norton-produkt är avstängd, och problemet kvarstår även när du klickar på Åtgärda nu. Mer information finns i SONAR-skyddet är inaktiverat och problemet löses inte genom att klicka på Åtgärda nu.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v48063189
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 03/02/2022