Aktivera din Norton-prenumeration

Du måste aktivera din prenumeration före utgången av test- eller prenumerationsperioden för att fortsätta använda alla Norton-funktioner för att skydda din dator.

Du måste skapa ett Norton-konto eller lägga till köpta produkter till befintligt konto om du har köpt en produkt från en återförsäljare. Läs Ladda ner Norton-produkten som du köpt från en återförsäljare för mer detaljerade anvisningar.

Windows och Mac

1. Öppna Norton Device Security.
  2. Klicka på Aktivera nu
  3. Logga in på ditt Norton-konto och följ stegen nedan baserat på din aktiveringsmetod.
    • Välj licens: Om ditt konto redan har en giltig prenumeration listas uppgifterna med utgångsdatumet. Välj prenumerationen och klicka på Nästa
    • Ange en nyckel: Om du har köpt en ny produktnyckel klickar du på Ange en nyckel eller PIN-kod. Ange den 25 tecken långa produktnyckeln och klicka på Nästa
    • Köp en prenumeration: Om du inte har en befintlig prenumeration klickar du på Köp en prenumeration och följ anvisningarna på skärmen för att slutföra köpet.

Android

1. Öppna Norton 360-applikationen på din mobila enhet.
  2. Tryck på Logga in och logga in med inloggningsuppgifterna till ditt Norton-konto.
  3. I listan över aktiva prenumerationer väljer du den prenumeration du vill använda och trycker sedan på Nästa

iOS

1. Öppna Norton 360-applikationen på din mobila enhet.
  2. Tryck på Lös in en prenumeration.
  3. Välj ett alternativ baserat på hur du köpte produkten.
    • Logga in med Norton-konto
    • Återställ från App Store
    • Logga in med din tjänsteleverantör

Obs!

• Din dator måste vara ansluten till internet för att slutföra aktiveringsprocessen.
  • Om du ser meddelandet "Ingen licens tillgänglig" är det troligt att prenumerationen på ditt konto har löpt ut eller att du har loggat in på ett konto utan en giltig prenumeration.
  • För att aktivera Norton Utilities-produkten, läs Aktivera Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate.

Video: Så här aktiverar du Norton-skydd med en produktnyckel

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v24808774
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 09/10/2023