Funktioner i Norton 360 for Gamers

Viktiga funktioner och fördelar

• Dark Web Monitoring1: Vi övervakar dark web och meddelar dig om vi hittar din personliga information, inklusive gamertaggar, användarnamn och e-postadresser.

• Secure VPN: Surfa anonymt och säkert genom att dölja din IP-adress med ett VPN utan loggning för att skydda mot DDoS-angrepp, doxxing och SWATing.

• Notifikationsoptimering 6: Vi meddelar dig bara om din dator är under angrepp, ditt skydd är utsatt för risk eller om du inte använder en funktion som du har rätt att använda. Vi ger dig också kontroll över produktpåminnelser.

• Game Optimizer7: Maximerar spelprestanda genom att dedikera CPU-kärnor till spelet på datorer med CPU:er med flera kärnor.

• Skydd mot hot i realtid: Avancerad säkerhet i flera lager hjälper till att skydda mot befintliga och framväxande malwarehot mot dina enheter, inklusive nätfiskeangrepp via e-post och säkerhetsfel i spel och på webbplatser.

• Detektion av helskärmsläge : Säkerhet för digitala PC-enheter som upptäcker när du använder helskärmsläge och tystar alla utom kritiska säkerhetsvarningar.

• SafeCam för PC: Hjälper till att skydda mot potentiella streamingförbud och förlägenhet med varningar vid försök att komma åt din webbkamera så att du kan blockera dem.

• 50 GB Cloud Backup: Automatisk2, Cloud Backup för PC. Spara dina spelklipp online3 och frigör utrymme på dina enheter.

• Smart brandvägg: Hjälper till att skydda dina enheter och dess data, även i spelläge, mot skadliga angrepp och snokande ögon.

• Föräldrakontroll 4: Hjälper dina barn att hantera sina onlineaktiviteter och identifiera potentiella faror innan de blir ett problem.

• Password Manager: Ett starkt lösenord är viktigt för att skydda dina spelkonton. Låt oss hjälpa dig att lagra komplexa lösenord, kreditkortsinformation och andra uppgifter online – på ett säkert sätt.

• Anti-nätfiske och utnyttjandeskydd: Anti-nätfiske analyserar säkerhetsnivån på webbplatser du besöker och blockerar webbplatser som är kända för att vara vilseledande. Proaktivt utnyttjandeskydd (PEP) skyddar Windows™-datorer mot zero-day-angrepp som utnyttjar sårbarheter i program eller operativsystem.

• Skydd mot kryptokapning och bedrägerier via teknisk support analyserar inkommande data och hjälper till att blockera potentiella internethot innan de kommer åt din dator.

• Säkerhet för digitala enheter: Realtidsskydd för 3 enheter mot utpressningsprogram, virus, spionprogram, malware och andra internethot.

• Virus Protection Promise5: Våra experter finns tillgängliga för att hålla dina enheter virusfria, och om de inte lyckas får du dina pengar tillbaka.

• Teknisk support: Support dygnet runt ingår med Norton 360 for Gamers-medlemskapet.

• 60 dagars återbetalningsgaranti: Norton 360 for Gamers årliga medlemskap inkluderar en 60 dagars återbetalningsgaranti.

Ingen kan förhindra all internetbrottslighet eller identitetsstöld.

Alla funktioner är inte tillgängliga på alla plattformar. Funktioner för meddelandeoptimering stöds inte på Android™, Apple® iOS eller Mac®. Mer information finns i Information om systemkrav på Norton.com.

1 Dark Web Monitoring är inte tillgänglig i alla länder. Övervakad information varierar beroende på bosättningsland eller val av prenumeration. Den övervakar som standard din e-postadress och börjar omedelbart. Logga in på kontot för att ange mer information som ska övervakas.

2Kräver att enheten har ett internet-/dataabonnemang och är påslagen.

3 För att aktivera säkerhetskopiering av videofiler måste du konfigurera inställningarna för säkerhetskopiering under Mina dokument för att tillgodose dina individuella spelbehov.

4 Norton Föräldrakontroll kan bara installeras och användas på ett barns Windows-dator, iOS- och Android-enheter, men alla funktioner är inte tillgängliga på alla plattformar. Föräldrar kan ha uppsikt över och hantera barnets aktiviteter från vilken enhet som helst, Windows-dator (förutom Windows 11/10 i S-läge), Mac, iOS och Android, via våra mobilappar eller genom att logga in på sina konton på my.Norton.com och välja Föräldrakontroll via valfri webbläsare.

5 Begränsningar gäller. Måste ha en kvalificerad prenumeration med automatisk förnyelse. Se Norton.com/virus-protection-promise för mer information.

6 Notifikationsoptimering är endast tillgänglig på Windows (förutom Windows 11/10 i S-läge, Windows som körs på ARM-processor).

7 Game Optimizer är endast tillgänglig i Windows (förutom Windows 11/10 i S-läge, Windows som körs på ARM-processor) med fyra eller fler kärnprocessorer.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v136185438