Uppdatera dina ekonomiska konton, din postadress och annan personlig information för Dark Web Monitoring

Du kan när som helst uppdatera eller lägga till dina ekonomiska konton, din postadress och annan personlig information genom att logga in på ditt konto. Dark Web Monitoring övervakar informationen på den ytliga webben, deep web och darknet och meddelar dig när din information återfinns på internet. Så håll dig säker genom att se till att informationen är fullständig och uppdaterad.

Vilka typer av personlig information som vi övervakar beror på ditt hemland och val av prenumeration. Läs Lista över personlig information som övervakas per land för mer information.

Du kan lägga till kreditkort som VISA, Mastercard, American Express och så vidare. Alla andra kort, såsom kort från återförsäljare eller presentkort, stöds inte.

Kan jag komma åt detaljer om familjemedlemmarnas konton online?
Du kan inte komma åt familjemedlemmarnas konton eller uppdatera dem via ditt eget konto, antingen av säkerhetsskäl eller för att varje konto innehåller mycket konfidentiell personlig information. Man måste logga in på respektive konto för att kunna uppdatera information.

Eftersom det är viktigt att lagra personlig information på ett säkert sätt delar vi den endast enligt sekretesspolicyn.

Lägg till eller uppdatera din personliga information för prenumerationer med skydd mot identitetsstöld

1. Logga in på ditt konto.

2. Gör något av följande, beroende på vilken prenumeration du har:

• Klicka på fliken Övervakad information om du ser sidan Mitt Norton.

• Klicka på fliken Hantera konto om du ser sidan Medlemsportal.

3. I avsnittet Personlig information gör du följande:

• Klicka på Lägg till eller Uppdatera bredvid motsvarande fält för att lägga till eller ändra personlig information och gör sedan ändringarna.

• Klicka först på Uppdatera bredvid motsvarande fält och sedan på Ta bort bredvid det objekt som du vill sluta skydda för att ta bort information från övervakning.

4. I avsnittet Ekonomiska konton under Dark Web Monitoring gör du följande:

• Klicka på Kom igång eller Uppdatera bredvid motsvarande fält för att lägga till ett konto eller ett kreditkort. Lägg till informationen som krävs och klicka sedan på Spara.

Större kreditkort kan läggas till. Just nu stöds inte andra typer av kort, till exempel kort från återförsäljare eller presentkort.

• Klicka på Uppdatera bredvid motsvarande fält och sedan på Ta bort bredvid det objekt som du vill sluta skydda för att ta bort ett konto eller ett kreditkort.

Lägg till eller uppdatera din personliga information för prenumerationer med endast Dark Web Monitoring

1. Logga in på ditt konto.

2. Gör följande på sidan Dark Web Monitoring:

• Klicka på den personliga information som du vill hantera och ange de uppgifter som krävs för att lägga till personlig information.

• Klicka på den personliga information som du vill hantera för att uppdatera eller ta bort information från övervakningen. Klicka på Uppdatera eller Ta bort bredvid det objekt som du vill ändra eller sluta skydda och bekräfta sedan ändringen.

Varför kan jag inte komma åt information om mina hushållsmedlemmars konton online?

Av säkerhetsskäl kan du inte se eller uppdatera kontona för hela ditt hushåll via ditt eget konto. Varje kontoinnehavare måste logga in på sitt eget konto för att kunna se eller uppdatera sin information.
Anledningen till att vi kräver separata onlinekonton för varje vuxen medlem är att det finns känslig personlig information på varje enskild medlems konto. Vi vet att det är viktigt för dig att hålla din personliga information säker och därför delar vi din personliga information endast i enlighet med vår sekretesspolicy.

* Finns endast i ett begränsat antal regioner.

§För Norton-erbjudanden som erbjuds av en tjänsteleverantör eller via kanaler utanför USA kan tjänsten LifeLock-skydd mot identitetsstöld, planfunktionsnamn och funktionalitet skilja sig från de tjänster som erbjuds direkt av NortonLifeLock. Kontakta tjänsteleverantören för mer information om Norton-erbjudanden.

Behöver du mer hjälp

Dark Web Monitoring från Norton

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v126234485
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Senast ändrat: 13/06/2022