Så här gör du när en obehörig ändring görs på ditt Norton-konto

När vissa ändringar görs i ditt Norton-konto skickas ett meddelande till din registrerade e-postadress. E-postmeddelandet skickas från no-reply@mylogin.norton.com.

Meddelanden skickas om följande information ändras eller uppdateras,

• E-postadress

Om din e-postadress ändras skickas ett meddelande till både den gamla och den nya e-postadressen.

• Lösenord för Norton-konto

• Faktureringsinformation

• Namn, adress och telefonnummer

• Tvåfaktorsautentisering

Om ändringen inte har begärts av dig eller av någon annan med behörig åtkomst till ditt konto ska du vidta följande åtgärder:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v110091489