Avinstallera Norton Device Security från Norton-kontot

Du kan avinstallera skyddet från enheten när som helst genom att logga in på kontot. Om du använder en äldre version av säkerhet för digitala enheter kan du inte avinstallera tjänsten med fjärrhantering från kontot förrän du uppgraderar till den senaste versionen. Kontrollera att enheten är ansluten till internet när du försöker avinstallera skyddet via kontot.

När du har avinstallerat skyddet kan du använda samma produktnyckel för att installera det på en annan enhet. Du kan installera och använda tjänsten på valfri enhet under det antal dagar som återstår av prenumerationen. Anta exempelvis att du har 100 dagar kvar på din prenumeration när du avinstallerar tjänsten. I det här fallet kan du installera säkerheten för digitala enheter och skydda din nya enhet i 100 dagar.

Avinstallera skyddet från en enhet

1. Logga in på ditt konto.

2. I det övre högra hörnet på sidan håller du muspekaren över kontoikonen eller fotot och klickar på Mina prenumerationer.

3. På sidan Mitt konto, på fliken Mina prenumerationer, väljer du den produkt du vill hantera.

4. Under produkten klickar du på Hantera licenser.

5. I popup-fönstret väljer du den enhet som du inte längre använder, och klicka sedan på papperskorgsikonen under Ta bort licens.

6. Klicka på Ta bort för att bekräfta.