Meddelande: ”Har du problem att logga in?” samtidigt som BullGuard-skyddet migreras till Norton

Vi har upptäckt att du inte har någon e-postadress kopplad till ditt BullGuard-konto som vi kan kontakta dig på. Du behöver en giltig e-postadress för att komma åt ditt Norton-konto.

Om du använder ett användarnamn för att logga in på BullGuard-kontot kan du prova att lägga till ”@bullguard.com” efter användarnamnet i e-postfältet.

Om problemet kvarstår kan du följa anvisningarna nedan för att hjälpa till att lösa problemet.

Kontakta Norton-supporten med produktens serienummer

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

2. I fönstret Mitt Norton bredvid Säkerhet för digitala enheter klickar du på Öppna.

3. Klicka på Hjälp > Om i Norton-produktens huvudfönster.

4. Skriv ner produktens serienummer.

5. Kontakta Kundtjänst och support och uppge det här serienumret.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20220823170220838