Ta bort eller byt namn på en enhet från ditt Norton Family-konto

Om en enhet som är associerad med ditt konto inte längre används av något av dina barn kan du när som helst ta bort enheten genom att logga in på ditt konto. När du tar bort en enhet kopplar Norton Family bort enheten, avslutar övervakningen av enheten och rensar tidigare aktivitetshistorik. Notera att processen endast tar bort enheten från ditt konto och du måste avinstallera Norton Family manuellt från enheten.

Nortons webbplats eller Norton Family-appen för iOS

1. Gör något av följande:

• Logga in på ditt konto.

• Öppna appen Norton Family för föräldrar på iOS.

2. Välj det barn vars enhet du vill ta bort från ditt konto..

3. Klicka på Visa Profil.

4. Gör följande för att ta bort en enhet:

• Under avsnittet för barnets enheter klickar du på Ta bort bredvid enheten som du vill ta bort.

• Klicka på Ta bort för att bekräfta.

Den här processen tar endast bort enheten från ditt konto. Norton Family måste avinstalleras manuellt från enheten.

5. Gör följande för att byta namn på en enhet:

• Under avsnittet för barnets enheter, klicka på Byt namn bredvid enheten som du vill uppdatera.

• Ange ett namn och klicka på Byt namn.

Norton Family-föräldrakontrollappen för Android för att ta bort en enhet

1. Öppna Norton Family-föräldrakontrollappen i föräldraläge.

2. Tryck på det barn vars enhet du vill ta bort från ditt konto.

3. Tryck på barnets profilikon ikonen högst upp till höger på skärmen.
  4. Under Enheter trycker du på den enhet du vill ta bort.

5. Tryck på OK i bekräftelsefönstret.

6. Norton Family avbryter aktivitetsövervakningen av enheten om du tar bort den. Norton Family-applikationen är kvar på enheten även om du tar bort enheten, så du när som helst kan koppla den på nytt. Mer information om hur du avinstallerar Norton Family från enheten finns i Avinstallera Norton Family från enheten.