Uppdatera ekonomiska konton, postadress och annan personlig information för Dark Web Monitoring

Du kan när som helst uppdatera eller lägga till dina ekonomiska konton, din postadress och annan personlig information genom att logga in på ditt konto. Dark Web Monitoring övervakar denna information på den ytliga webben, deep web och darknet och meddelar dig när din information återfinns på internet. Så håll dig säker genom att se till att informationen är fullständig och uppdaterad.

Du kan lägga till kreditkort som VISA, MasterCard, American Express och så vidare. Andra kort, t.ex. kort från återförsäljare eller presentkort, stöds inte.

Kan jag få tillgång till familjemedlemmars kontouppgifter online?
Du kan inte få åtkomst till familjemedlemmars konton och kan inte heller uppdatera dem genom ditt eget konto. Detta är av säkerhetsskäl eller för att varje konto har konfidentiell personlig information. För att uppdatera informationen måste du logga in på varje konto.

Eftersom det är viktigt att lagra personuppgifter på ett säkert sätt delar vi dem endast i enlighet med sekretesspolicyn.

Lägg till eller uppdatera din personliga information för prenumerationer med LifeLock-skydd mot identitetsstöld

1. Logga in på ditt konto.

2. Gör något av följande, beroende på vilken prenumeration du har:

• Om du ser sidan Mitt Norton klickar du på fliken Övervakad information.

• Om du ser sidan Medlemsportal klickar du på fliken Hantera konto.

3. I avsnittet Personlig information gör du följande:

• För att lägga till eller ändra personlig information klickar du på Lägg till eller Uppdatera bredvid motsvarande fält och gör dina ändringar.

• För att ta bort information från övervakningen klickar du på Uppdatera bredvid motsvarande fält och sedan på Ta bort bredvid det objekt som du vill sluta skydda.

4. I avsnittet Ekonomiska konton under Dark Web Monitoring gör du följande:

• Om du vill lägga till ett konto eller ett kreditkort klickar du på Kom igång eller Uppdatera bredvid motsvarande fält. Lägg till informationen som krävs och klicka sedan på Spara.

Större kreditkort kan läggas till. Just nu stöds inte andra typer av kort, till exempel detaljhandelskort eller presentkort.

• För att ta bort ett konto eller ett kreditkort klickar du på Uppdatera bredvid motsvarande fält och sedan på Ta bort bredvid det objekt som du vill sluta skydda.

Lägg till eller uppdatera din personliga information för prenumerationer med endast Dark Web Monitoring

1. Logga in på ditt konto.

2. Gör följande på sidan Dark Web Monitoring:

• För att lägga till personlig information klickar du på den personliga information som du vill hantera och anger de uppgifter som krävs.

• Klicka på den personliga information som du vill hantera för att uppdatera eller ta bort information från övervakningen. Klicka på Uppdatera eller Ta bort intill det objekt som du vill ändra eller sluta skydda och bekräfta sedan ändringen.

Varför kan jag inte komma åt information om mina hushållsmedlemmars konton online?

Av säkerhetsskäl kan du inte se eller uppdatera kontona för hela ditt hushåll via ditt eget konto. Varje kontoinnehavare måste logga in på sitt eget konto för att kunna se eller uppdatera sin information.
Anledningen till att vi kräver separata onlinekonton för varje vuxen medlem är att det finns känslig personlig information på varje enskild medlems konto. Vi vet att det är viktigt för dig att hålla din personliga information säker och därför delar vi din personliga information endast i enlighet med vår https://www.lifelock.com/legal/privacy/Sekretesspolicy.

*Finns endast i ett begränsat antal regioner.

§För Norton-erbjudanden som erbjuds av en tjänsteleverantör eller via kanaler utanför USA kan tjänsten LifeLock-skydd mot identitetsstöld, planfunktionsnamn och funktionalitet skilja sig från de tjänster som erbjuds direkt av NortonLifeLock. Kontakta tjänsteleverantören för mer information om Norton-erbjudanden.

Behöver du mer hjälp

Dark Web Monitoring

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v126234485
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Senast ändrat: 22/11/2023