Norton Secure VPN förblir på ”Ansluter” och återgår till frånkopplat tillstånd

Norton Secure VPN/Secure VPN kan inte längre användas i Indien på grund av statliga bestämmelser som kräver loggning och lagring av användardata. Du kan dock fortfarande använda produkten/prenumerationen när du reser utanför Indien.

Vår kundsupport skulle lämna samma besked och kan inte hjälpa till med eller lösa problemet om du når vår support.

Detta problem inträffar om Norton Secure VPN inte lyckas upprätta en anslutning till VPN-servern. Det kan orsakas av tillfälliga problem med nätverksanslutningen. Säkerställ att enheten är ansluten till en stabil internetanslutning.

Uppdatera macOS till 10.14.x eller senare version för att åtgärda problemet på Mac-enheten. Se Apples supportartikel för detaljerade steg om hur du uppdaterar macOS till den senaste versionen Kontrollera om det finns några nätverksproblem och starta sedan om Norton Secure VPN om problemet kvarstår.

Kontrollera om det finns nätverksproblem

Om du tidigare har kunnat ansluta till Norton Secure VPN i samma nätverk kan du vänta en stund och sedan försöka ansluta till Norton Secure VPN på nytt.

Vissa nätverk tillåter inte VPN-anslutningar och begränsar VPN-åtkomst med nätverks- eller brandväggsinställningar. Om felet uppstår när du ansluter till Secure VPN för första gången kan det bero på nätverks- eller brandväggsinställningarna.

Om du ser felmeddelandet upprepade gånger kan du ansluta till ett annat nätverk eller ansluta till mobildataanslutningen på enheten.

Starta om Norton Secure VPN om problemet kvarstår.

Starta om Norton Secure VPN på Windows

1. Öppna Norton Secure VPN.

2. Klicka på användarikonen i det övre högra hörnet och klicka sedan på Logga ut.
  3. Klicka på inställningsikonen och klicka sedan på Avsluta Norton Secure VPN.
  4. Starta om enheten.

5. Öppna Norton Secure VPN och logga in med ditt konto.

Starta om Norton Secure VPN på Mac

1. Stäng alla program.

2. Starta om enheten.

3. Öppna Norton Secure VPN och logga in med ditt konto.

Starta om Norton Secure VPN på Android eller iOS

1. Logga ut från Norton Secure VPN.

2. Starta om enheten.

3. Öppna och logga in till Norton Secure VPN.