Uppdatera kreditkortsinformationen

Du kan uppdatera kreditkortsinformationen genom att logga in på ditt konto.

När prenumerationen ska förnyas skickar vi ett meddelande till dig om att uppdatera kreditkortet om kreditkortsinformationen på kontot är inaktuell. Du kan också uppdatera informationen genom att klicka på meddelandet.
Om du får meddelandet ”Vi kan inte bearbeta ändringar av din kreditkortsinformation” kan det bero på vissa regler som införts av tillsynsmyndigheterna. I sådana fall ska du fortsätta till norton.com/renewal för att förnya en prenumeration.

Uppdatera faktureringsinformationen från datorn

1. Logga in på ditt konto.
  2. Gör något av följande, beroende på situationen:
    • För att uppdatera ett befintligt kort, klicka på ikonen Redigera bredvid kortet och skriv in information som du vill uppdatera.
      edit card details
    • Fyll i den information som krävs för att lägga till ett nytt kort.
      add card details
  3. Klicka på Spara.
Meddelandet ”Uppdatering slutförd” visas när du sparar ändringarna och ett e-postmeddelande skickas till den e-post du har registrerat för att bekräfta ändringarna.

Uppdatera faktureringsinformationen från en mobil enhet

1. Logga in på ditt konto från den mobila enheten.
  2. Tryck på hamburgermenyn i det övre högra hörnet.
  3. Tryck på Mina prenumerationer.
  4. Tryck på Faktureringsinformation på sidan Mitt konto.
  5. Gör något av följande, beroende på situationen:
    • För att uppdatera ett befintligt kort, klicka på ikonen Redigera bredvid kortet och skriv in information som du vill uppdatera.
    • Fyll i den information som krväs för att lägga till ett nytt kort.

För Japan, Korea, Kina, Hongkong och Taiwan

Följ stegen ovan för att uppdatera faktureringsinformationen om ordernumret börjar med APXXXXXXXX eller NPXXXXXXXX eller om du har Norton 360 Standard Plus.

Gå till länken nedan för att ändra faktureringsinformationen om ordernumret börjar med SY eller NS. Du behöver det ”ursprungliga ordernumret” och e-postadressen eller telefonnumret som användas vid beställningen.

Japan   Korea   Kina   Hongkong   Taiwan

* Det ursprungliga ordernumret finns i e-postmeddelandet som vi skickade vid det första genomförda köpet.

Om du inte kan uppdatera kortuppgifterna:

• Om ordernumret börjar med SY eller NS ska du se till att fylla i det ”ursprungliga ordernumret” i ovanstående länkar istället för det senaste ordernumret.
  • Kontrollera att de kortuppgifter du angett är korrekta
  • Använd en annan webbläsare för att ange kortuppgifterna
  • Använd ett annat kredit-/betalkort
  • Om du ser meddelandet ”Ogiltigt kreditkortnummer för angivet kort” ska du rensa fältet kortnummer och ange kortnumret på nytt för att spara ändringarna.

Kontakta Kundtjänst och support för ytterligare hjälp.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090818150300EN
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Senast ändrat: 15/02/2024