Läs mer om att ange åtkomstinställning för ett program

Du kan använda fönstret Anslutningsblockering för att ange åtkomstinställningar för program som ansluter till ett nätverk. Du kan anpassa brandväggen för att tillåta eller blockera nätverksanslutningar till eller från program som iTunes.

Du kan även konfigurera standardinställningar och specifika inställningar för åtkomst till ett program. Standardinställningarna för åtkomst gäller för alla inkommande och utgående anslutningar inom ditt nätverk. Med de specifika åtkomstinställningarna kan du tillåta eller blockera anslutningar till specifika datorer.

Du kan utföra följande aktiviteter för ett program i fönstret Anslutningsblockering :

• Konfigurera åtkomstinställningarna

• Anpassa de specifika åtkomstinställningarna

• Redigera åtkomstinställningarna

• Ta bort åtkomstinställningarna