Håll dina data säkra med Norton Cloud Backup

Vikten av att säkerhetskopiera filer

Om prenumerationen inkluderar säkerhetskopiering kan du lagra viktiga bilder och filer på en säker onlineplats. En del Norton-prenumerationer har en viss mängd gratis lagringsutrymme och du kan köpa ytterligare utrymme om du behöver.

Norton Cloud Backup-funktioner är bara tillgängliga i Windows och kräver att enheten har ett internet- eller dataabonnemang och är aktiverad för att garantera automatisk säkerhetskopia för dina PC-enheter. Detta gör att du kan lagra viktiga filer och dokument och skydda dem mot hårddiskfel, stulna enheter och till och med utpressningsprogram.

Video: Aktivera säker molnbaserad lagring

Video: Skapa och kör Norton-säkerhetskopior

Video: Återställa filer från en säkerhetskopia

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v99958806
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 29/07/2019