Redigera enhetsinformation

I dialogrutan Redigera enhetsdetaljer kan du ändra följande detaljer för en enhet som är ansluten till Kartan över nätverkssäkerhet::

• Namnet på enheten

• Kategorin som enheten tillhör

Dessa ändringar har dock ingen inverkan på enhetens ursprungsdetaljer.

Det går inte att redigera en enhetskategori som läggs till manuellt.

I rutan Namn kan du ändra enhetens namn. Enhetens namn får innehålla högst 15 alfanumeriska tecken.

I listrutan Kategori väljer du en av följande kategorier för enheten:

• ALLMÄN ENHET

• STATIONÄR DATOR

• BÄRBAR DATOR

• SERVERDATOR

• NÄTVERKSSKRIVARE

• ROUTER/SWITCH

• KABEL-/DSL-MODEM

• MEDIEENHET

• SPELKONSOL

• HANDDATOR/MOBILTELEFON

• ENHET FÖR NÄTVERKSLAGRING

• WEBBKAMERA

• Datorplatta

• Musikspelare

• Tv

Om du väljer en enhetskategori i listrutan Kategori visar Norton 360 Online ikonen för kategorin. Om du till exempel väljer BÄRBAR DATOR i listrutan Kategori visar Norton 360 Online en bild på en bärbar dator.

Du kan också visa IP-adress och fysisk adress för den enhet du vill ändra.

Om kartan över nätverkssäkerhet

Redigera enhetsdetaljer

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v9891253_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 03/11/2011