Om kartan över nätverkssäkerhet

Ett hemmanätverk består av datorer och andra enheter som delar en Internetanslutning. Med kartan över nätverkssäkerhet kan du överblicka och hantera hemnätverket.

När du har installerat kartan över nätverkssäkerhet i Norton 360 Online identifieras enheterna som är anslutna till hemnätverket automatiskt och visas i listform. Du kan visa enheter och anpassa kartan över nätverkssäkerhet så att datorerna där en Norton-produkt har installerats kan fjärrövervakas.

Se till att det finns en version av Norton-produkten som har stöd för fjärrövervakning på alla datorer som du vill övervaka.

Du kan öppna kartan över nätverkssäkerhet från fönstret Mitt nätverk.

Du kan övervaka följande objekt med Karta över nätverkssäkerhet:

• Säkerhetsstatus för datorerna i nätverket

• Status för säkerhetsfunktionerna på datorerna i nätverket

• Prenumerationsstatus och versionsnummer för Norton-produkterna på datorerna i ditt nätverk

• Status för din trådlösa anslutning

• Säkerhetsstatus för enheterna i nätverket

• Kända eller okända enheter eller inkräktare i nätverket

Du kan ge eller neka enheter i nätverket tillgång till din .

Du kan också ändra detaljer om en dator eller enhet som är ansluten till ditt nätverk.

Visa enheter på Karta över nätverkssäkerhet

Lägga till en enhet till Karta över nätverkssäkerhet

Ändra pålitlighetsnivån för nätverket och enheterna

Installera fjärrövervakning

Visa status för ditt trådlösa nätverk

Ändra kommunikationsport för Karta över nätverkssäkerhet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v9817292_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 03/11/2011