Lägga till en enhet till Karta över nätverkssäkerhet

Du kan lägga till en dator eller enhet till Karta över nätverkssäkerhet manuellt.

Du kan lägga till följande detaljer när du lägger till en enhet:

• Namn eller beskrivning

• IP-adress eller fysisk adress

Karta över nätverkssäkerhet hittar de datorer som är anslutna till nätverket. Du kan även lägga till datorer och enheter som för tillfället inte är anslutna.

I pålitlighetskontroll av nätverket lägger Norton 360 Online till alla enheter som du lagt till manuellt på Karta över nätverkssäkerhet. Om du vill visa enheterna som du har lagt till väljer du pålititlighetskontroll i listrutan Nätverksdetaljer. Du kan även redigera enhetsnamn.

Du kan inte redigera detaljerna för nätverket för pålitlighetskontroll.

Standardpålitlighetsnivån för enheterna som du lagt till i Karta över nätverkssäkerhet är Skyddad. Du kan dock ändra pålitlighetsnivån för enheten.

Om du litar på en enhet som inte är ansluten till ditt nätverk, utsätter du datorn för en potentiell säkerhetsrisk.

Så här lägger du till en enhet till Karta över nätverkssäkerhet

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Mitt nätverk i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera i raden Karta över nätverkssäkerhet.

4. Klicka på plustecknet under Totalt i nätverket till vänster i fönstret Karta över nätverkssäkerhet.

5. I namnfältet i dialogrutan Lägg till enhet skriver du in namnet på den enhet du vill lägga till i Karta över nätverkssäkerhet.

Enhetens namn får innehålla högst 15 tecken.

6. I textrutan IP-adress eller fysisk adress skriver du in IP-adress eller fysisk adress för den enhet du vill lägga till i Karta över nätverkssäkerhet.

Du kan använda följande format i rutan IP- eller fysisk adress :

IPv4-adress

172.16.0.0

IPv6-adress

fe80::12ac:fe44:192a:14cc

Fysisk adress

11-22-c3-5a-fe-a4

Värd som kan matchas

ftp.myfiles.com

Adressen du anger bekräftas inte förrän enheten hittas fysiskt i nätverket.

7. Klicka på Lägg till enhet.

Visa enheter på Karta över nätverkssäkerhet

Redigera enhetsdetaljer

Ta bort enheter från Karta över nätverkssäkerhet

Om kartan över nätverkssäkerhet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v9802267_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 31/03/2011