Redigera nätverksdetaljer

I fönstret Redigera nätverksdetaljer kan du visa detaljer om och ändra namnet på nätverket.

Du kan inte redigera detaljerna för nätverket för pålitlighetskontroll.

Så här redigerar du nätverksdetaljer

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Mitt nätverk i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera i raden Karta över nätverkssäkerhet.

4. Klicka på Redigera till höger om Nätverksdetaljer i fönstret Karta över nätverkssäkerhet.

5. Skriv in ett nytt namn i fältet Nätverksnamn i dialogrutan Redigera nätverksdetaljer.

6. Klicka på OK.

Om kartan över nätverkssäkerhet

Ändra pålitlighetsnivån för nätverket och enheterna

Redigera enhetsdetaljer

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v9802265_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 31/03/2011