Installera fjärrövervakning

Du kan installera fjärrövervakning genom att tillåta att datorer och enheter i nätverket kommunicerar med din dator.

Kontrollera att det finns en version av Norton-produkten som har stöd för fjärrövervakning på alla datorer som du vill övervaka.

Norton 360 Online kräver ett lösenord för installation av fjärrövervakning. Du måste ange samma lösenord för varje dator du vill fjärrövervaka.

När du har installerat fjärrövervakning kan du ansluta vilken dator som helst till nätverket och ange samma lösenord. Norton 360 Online identifierar automatiskt datorn och ansluter den till Karta över nätverkssäkerhet.

Så här installerar du fjärrövervakning

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Mitt nätverk i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera i raden Karta över nätverkssäkerhet.

4. Klicka på Installera till vänster i fönstret Karta över nätverkssäkerhet under Fjärrövervakning.

5. Ange ett lösenord i fönstret Installation av fjärrövervakning.

Lösenordet ska vara mellan 6 och 20 tecken långt. Lösenorden är inte skiftlägeskänsliga.

6. Markera ett av följande alternativ under Välj standardläge för datorupptäckt.

Datorupptäckt alltid på

Innebär att din dator alltid upptäcker andra datorer som är anslutna till nätverket

Datorupptäckt på enbart när Karta över nätverkssäkerhet visas

Det innebär att din dator upptäcker andra datorer som är anslutna till hemnätverket endast när fönstret Karta över nätverkssäkerhet är öppet.

7. Klicka på OK.

8. Installera Fjärrövervakning för alla enheter du vill fjärrövervaka.

Inaktivera fjärrövervakning

Om kartan över nätverkssäkerhet

Visa enheter på Karta över nätverkssäkerhet

Redigera enhetsdetaljer

Visa enhetsdetaljer

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v9802262_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 31/03/2011