Visa status för ditt trådlösa nätverk

Du kan se status för ditt trådlösa nätverk i fönstret Karta över nätverkssäkerhet. På kartan över nätverkssäkerhet visas statusen för ditt trådlösa nätverk (säkert eller inte säkert). För att ett nätverk ska vara säkert krävs effektiv trådlös kryptering. Om ditt trådlösa nätverk inte är säkert, kan du aktivera kryptering på den trådlösa routern.

Klicka på länken Varför är det inte säkert till vänster i fönstret Karta över nätverkssäkerhet och följ anvisningarna för mer information om hur du kan säkra det trådlösa nätverket. Följ anvisningarna.

Du bör endast lita på en trådlös anslutning om den är säker. Om du litar på anslutningar som inte är säkra äventyras säkerheten för alla enheter i ditt nätverk.

Så här visar du status för ditt trådlösa nätverk:

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Mitt nätverk i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera i raden Karta över nätverkssäkerhet.

4. Status för ditt trådlösa nätverk visas till vänster i fönstret Karta över nätverkssäkerhet. Status för ditt trådlösa nätverk är:

Trådlöst nätverk säkert

Indikerar att det trådlösa nätverket är säkert.

Trådlöst nätverk inte säkert

Indikerar att det trådlösa nätverket inte är säkert.

Om kartan över nätverkssäkerhet

Redigera nätverksdetaljer

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v9802261_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 31/03/2011